Taksi reklama

Zašto taksi reklama?

Taksi reklama predstavlja rentabilno i veoma efetkno outdoor marketinško rešenje. S obzirom na ogromnu vidljivost na dnevnom nivou, obraća se svim ciljnim grupama. Taksi reklama smešta Vaše reklamno rešenje direktno u nivo vidnog polja potencijalnih klijenata, što je čini veoma efikasnom. Upravo zahvaljujući tome targetirani su, ne samo pešaci na ulici, već i putnici u gradskom prevozu, kao i vozači automobila.

Jedna od glavnih prednosti taksi reklame jeste mobilnost. Taksiji se kreću kuda i ljudi, a svaki taksista nedeljno predje više stotina kilometara, zaustavljajući se usput na bezbroj lokacija poput aerodroma, hotela, restorana, tržnih i poslovnih centara itd. Zahvaljujući tome, taksi reklama je vidljiva velikom broju ljudi, a posebno na lokacijama na kojima nema prostora za druge vidove reklamiranja.

,,Cost effective” rešenje

U poredjenju sa tradicionalnim medijima, kao što su TV, radio, magazini i novine, taksi reklama je definitivno najrentabilnije rešenje jer obezbedjuje ubedljivo najniži ,,CPM”(cost per thousand impressions), odnosno najnižu cenu za 1000 impresija. Takodje, u odnosu na tradicionalne medije, ostvaruje i mnogo bolji tzv ,,recall rate”, odnosno efikasnije utiče na ostvarivanje prepoznatljivosti brenda.

Taksi reklama je relativno nov i još uvek malo korišćen vid reklamiranja u Beogradu, ali je u evropskim gradovima i posebno Americi jedan od najzastupljenijih. Brojna istraživanja i statistike pokazuju da je taksi reklama 4 puta efikasnija u odnosu na klasične, statične bilborde.

Koristeći reklamni prostor na našim taksi vozilima dobićete odličan efekat po zaista niskoj ceni. Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili sastanak i zajednički pronašli najbolje rešenje za Vašu reklamnu kampanju.


Podelite na:
  • Napišite preporuku za našu firmu i pročitajte preporuke drugih.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus